De Par5 methode advertentie

Hoe kan ik mijn eigen pipeline vergroten? Dit is een van de belangrijkste vragen voor iedere ondernemer, salesprofessional of ZZP’er. Traditionele acquisitiemethoden zoals cold calling leveren te weinig rendement op en worden als negatief ervaren. Daarbij legt de AVG-wetgeving allerlei restricties en voorwaarden op voor business-to-business acquisitie.

De Par5 methode is een volledig geïntegreerde aanpak van het ontdekken en selecteren van leads tot het maken van zinvolle afspraken. Speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een professionele en positieve manier afspraken wil maken met potentiële klanten. Zonder opdringerig te zijn en geheel AVG-proof. Met een conversie die vijf tot tien keer hoger ligt dan bij traditionele acquisitiemethoden.

Hoe kom je meer te weten over de Par5 methode?

Lees het boek

In het voorjaar van 2019 is de bestseller over de Par5 methode verschenen. Stap voor stap wordt de complete methode behandeld, compleet met voorbeelden, modellen, succesverhalen en achtergronden. Het boek is beschikbaar in hardcopy, e-book en als audioboek. Er is ook een introductie beschikbaar die je kosteloos kunt downloaden.

Volg een training of workshop

Voor salesteams, salesprofessionals, ZZP’ers, ondernemers en salesmanagers hebben wij een breed aanbod trainingen, workshops en coachingsprogramma’s beschikbaar over de Par5 methode. Je vraag, wensen en doelstellingen zijn hierbij bepalend voor de inhoud en uitvoering. Altijd maatwerk en direct toepasbaar.

Boek een presentatie

Voor netwerkevents, trainingsbijeenkomsten en seminars hebben we diverse presentaties en keynotes beschikbaar over de Par5 methode.  Deze sessies zijn specifiek ontwikkeld om snel, een krachtige impact te hebben. We stemmen de inhoud altijd af op je persoonlijke wensen, ambities en het ervaringsniveau van de deelnemers.

Wat maakt de Par5 uniek als acquisitiemethode?

Hoge conversie

De Par5 methode heeft een conversie die vijf tot tien keer hoger ligt dan bij traditionele acquisitiemethoden zoals koude acquisitie en cold calling.

Integrale methode

Een volledig geïntegreerde aanpak van het ontdekken en selecteren van leads tot het maken van zinvolle afspraken.

Geheel AVG proof

Wanneer je alle stappen van de Par5 methode volgt, werk je geheel volgens de AVG/GDPR wetgeving.

Positieve aanpak

Zowel door de commercieel professional als de prospect wordt het acquisitieproces als zeer positief ervaren.

Meetbare resultaten

Door de heldere opzet van het acquisitieproces, geeft de Par5 methode voorspelbare en meetbare resultaten.

Nieuwste inzichten

De Par5 methode is gebaseerd op de nieuwste inzichten in business development en werkt met alle moderne salestools.

Neem contact op

Contactformulier

  Naam

  Organisatie

  E-mail

  Telefoon

  Onderwerp

  Bericht

  Contact opnemen

  Neem contact met ons op om te kijken hoe wij kunnen helpen je acquisitie resultaten sterk te verbeteren.