Echte acquisitie specialisten

De Par5 methode is ontwikkeld door Harro Willemsen en Arjo Bunnik, beiden senior trainer en partner van 3to1 Sales Artists. In ons commerciële leven hebben we meer dan 100.000 cold calls gemaakt en daarbij alle ins en outs geleerd van koude acquisitie. In onze eerste jaren als salestrainer hebben we meer dan duizend sales professionals opgeleid en de fijne kneepjes van cold calling geleerd. In de laatste jaren is de effectiviteit van deze klassieke acquisitiemethode echter sterk teruggelopen. Daarbij wordt deze aanpak door potentiële klanten steeds vaker als hinderlijk of negatief ervaren. Verder maakt de de AVG-wetgeving cold calling extra moeilijk door een hoop restricties en voorwaarden op te leggen.

Als echte acquisitie specialisten hebben we de Par5 methode ontwikkeld: een acquisitiemethode waar potentiële klanten en sales professionals beiden blij van worden, zonder oldschool trucjes te gebruiken en geheel AVG-proof. Het is een methode waarbij je alle moderne salestools inzet om stapsgewijs toe te werken naar een positieve opt-in van de prospect. De resultaten liggen gemiddeld een factor 5 tot 10 hoger dan bij klassieke acquisitiemethoden.

De Par5 methode is ontwikkeld door de Sales Artists van 3to1. Kijk voor meer informatie over onze andere trainingen, workshops en presentaties op onze website

Harro Willemsen en Arjo Bunnik

Harro

Sales vernieuwer, creatieve geest, mensen ontwikkelaar, podiumdier, allround trainer.

Arjo

Geboren salestrainer, natuurlijke klikmaker, praktijkman, no-nonsense coach, acquisitie hoogvlieger.

3to1: toptrainers met een schat aan ervaring

We combineren de meest actuele kennis met de krachtigste trainingsmethoden met maar één doel: resultaten halen voor onze klanten.

3 staat tot 1: de verhouding tussen een excellerende en een gemiddelde sales professional. Een excellerende sales professional behaalt drie keer meer omzet, marge, afspraken, deals, nieuwe klanten. Drie keer meer.

Onze missie is simpel: We brengen mensen van gemiddeld naar excellerend. Van 1 naar 3. Door training, coaching, workshops, kennis, inspiratie, presentaties en maatwerkprogramma’s.

Wij werken met de beste trainers: echte praktijkmensen, die salesteams, vakspecialisten, managers en medewerkers praktische vaardigheden bijbrengen op het gebied van verkopen, management, presenteren, communiceren en vitaliteit. Wij vinden de kwaliteiten van mensen binnen de organisatie het enig echt onderscheidend vermogen van het bedrijf en wij werken aan de verbetering van die kwaliteiten.

Waar maken wij het verschil?

De nieuwste inzichten

De Par5 methode

3to1 integreert kennis, technieken en ideeën uit de meest recente onderzoeken, de laatste inzichten en nieuwste technieken in haar trainingen.

Meer dan 20 jaar ervaring

De Par5 methode

Praktijktrainers met minstens twintig jaar commerciële ervaring kennen de markt, spreken de taal en brengen mensen in beweging.

Altijd maatwerk

De Par5 methode

Onze trainingen, workshops, coachings en presentaties zijn altijd gemodelleerd naar iedere specifieke bedrijfssituatie en worden volledig aangepast naar de eigen  wensen en voorkeuren.