Over ons

Vernieuwers van het salesvak

Harro Willemsen

Harro Willemsen is oprichter en senior-trainer van 3to1 Sales Artists. Al meer dan twintig jaar geeft hij maatwerktrainingen, workshops en keynotes op het gebied van business-to-business-acquisitie en -sales. Hij heeft gewerkt voor meer dan 300 organisaties en heeft duizenden professionals opgeleid en gecoacht. Als echte vernieuwer van het salesvak ontwerpt hij voortdurend nieuwe salesmethodieken en trainingsmethoden. Naast de bestseller De Par5 methode heeft hij honderden artikelen, columns en whitepapers geschreven en deelt hij dagelijks content op zijn LinkedIn-profiel.

De Par5 methode is ontwikkeld door Harro Willemsen en Arjo Bunnik. In hun commerciële leven hebben ze meer dan 100.000 acquisitieacties gedaan. Bij meer dan 300 organisaties in Europa hebben ze training en coaching gegeven aan salesprofessionals op het gebied van complexe sales, business development en management.

Arjo heeft de stap gezet om interim salesbaas te worden bij mooie groeiende organisaties. Als medeauteur, echte praktijkman en onvermoeibare ambassadeur van de Par5 methode blijft hij op allerlei vlakken achter de schermen actief.

netwerk par5

Ons netwerk van trainers

Iedere trainingsvraag heeft de beste trainers nodig. Vanuit onze ervaring opgedaan tijdens meer dan 1000 trainingstrajecten, blijken de persoonlijkheid en kennis van de trainer belangrijke succesfactoren te zijn. Zij moeten stevig in hun schoenen staan en daadkrachtig met humor en creativiteit omgaan met vragen en kritiek vanuit de groep. Daarbij moeten ze communiceren in de taal en het jargon van de deelnemers en proactief en interactief de training uitvoeren, met respect voor de mening en opvatting van de individuele deelnemers.

3to1 heeft een breed netwerk van talentvolle en gespecialiseerde trainers, waarmee wij samenwerken voor specifieke trainings- en workshopprogramma’s. Tijdens de intake bepalen we samen met u wie de beste keus is voor iedere specifieke vraag. Uiteraard blijven wij de regisseur van het traject zodat de kwaliteit altijd blijft gewaarborgd. Daarnaast worden de programma’s over de Par5 methode, Thoughtleadership en AI voor salesprofessionals door gerenommeerde trainingsorganisaties in licentie gegeven.

Resultaten halen voor onze klanten

We combineren de meest actuele kennis met de krachtigste trainingsmethoden met maar één doel: resultaten halen voor onze klanten.

3 staat tot 1: de verhouding tussen een excellerende en een gemiddelde sales professional. Een excellerende sales professional behaalt drie keer meer omzet, marge, afspraken, deals, nieuwe klanten. Drie keer meer.

Onze missie is simpel: We brengen mensen van gemiddeld naar excellerend. Van 1 naar 3. Door training, coaching, workshops, kennis, inspiratie, presentaties en maatwerkprogramma’s.

Wij werken met de beste trainers: echte praktijkmensen, die salesteams, vakspecialisten, managers en medewerkers praktische vaardigheden bijbrengen op het gebied van verkopen, management, presenteren, communiceren en vitaliteit. Wij vinden de kwaliteiten van mensen binnen de organisatie het enig echt onderscheidend vermogen van het bedrijf en wij werken aan de verbetering van die kwaliteiten.

Stel jouw vraag

Waar maken wij het verschil?

De nieuwste inzichten

3to1 integreert kennis, technieken en ideeën uit de meest recente onderzoeken, de laatste inzichten en nieuwste technieken in haar trainingen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Praktijktrainers met minstens twintig jaar commerciële ervaring kennen de markt, spreken de taal en brengen mensen in beweging.

Altijd maatwerk

Onze trainingen, workshops, coachings en presentaties zijn altijd gemodelleerd naar iedere specifieke bedrijfssituatie en worden volledig aangepast naar de eigen  wensen en voorkeuren.