Je hebt een netwerkevent, salesmeeting, trainingsbijeenkomst of inspiratiesessie en je wilt de deelnemers verrassen met een scherpe presentatie over de nieuwe standaard in acquisitie en business development.  Met een presentatie over de Par5 methode raken wij direct alle deelnemers en zetten hen aan tot actie.  Specifiek ontwikkeld om snel, een krachtige impact te hebben en altijd afgestemd op de persoonlijke wensen, ambities en het ervaringsniveau van de deelnemers.

De Par5 methode is ontwikkeld door de Sales Artists van 3to1. Kijk voor meer informatie over onze andere trainingen, workshops en presentaties op de website van 3to1.

Neem contact op om te bespreken hoe wij je event, bijeenkomst of sessie kunnen versterken.

 

Voor welk soort gelegenheden is een Par5 methode presentatie geschikt?

Seminar

Netwerkbijeenkomst

Inspiratiesessie

Alle geheimen over de nieuwe standaard in acquisitie

Bijna alle business to business bedrijven hebben hetzelfde probleem: hoe kom ik aan nieuwe klanten? Naast marketing, social media en netwerkinspanningen, blijft proactieve acquisitie een effectieve manier voor het generen van nieuwe leads en klanten. Maar het plegen van ‘cold calls’ wordt meestal ervaren als een moeilijk en demotiverend proces. Ook potentiële klanten willen niet meer op deze manier worden benaderd. Daarbij maakt de AVG/GDPR-wetgeving klassieke acquisitiemethoden zoals koud bellen (cold calling) nog lastiger. Tijd dus voor de nieuwe standaard in acquisitie: de Par5 methode.

Onze belofte

Bij een presentatie over de Par5 methode maken de aanwezigen kennis met deze positieve en effectieve acquisitieaanpak. Hierdoor gaan ze met meer plezier acquireren, zijn ze creatiever in hun acties en worden hun prospects verrast door een prettige ‘human-to-human’ aanpak. Daarbij kunnen ze een conversie halen die vijf tot tien keer hoger ligt dan bij traditionele acquisitiemethoden.

Een professionele en ervaren partner

Meer dan 250 bedrijven gingen je voor – hieronder een kleine greep uit onze klantenportefeuille