Acquisitie presentatie van de Par5 methode
Verras je publiek

Op zoek naar de perfecte acquisitie presentatie? Je hebt een netwerkevent, salesmeeting, trainingsbijeenkomst of inspiratiesessie en je wilt de deelnemers verrassen met een scherpe presentatie over de nieuwe standaard in acquisitie en business development. De aanwezigen maken kennis met deze positieve en effectieve acquisitieaanpak. Hierdoor gaan ze met meer plezier acquireren, zijn ze creatiever in hun acties en worden hun prospects verrast door een prettige ‘human-to-human’ aanpak. Daarbij kunnen ze een conversie halen die vijf tot tien keer hoger ligt dan bij traditionele acquisitiemethoden.

Met een presentatie of keynote over de Par5 methode raken wij direct alle deelnemers en zetten hen aan tot actie. Specifiek ontwikkeld om snel, een krachtige impact te hebben en altijd afgestemd op de persoonlijke wensen, ambities en het ervaringsniveau van de deelnemers. Meer weten over de Par5 methode. Lees het boek of download een introductie.

Kleine impressie
Acquisitie presentatie van de Par5 methode

Hier is een impressie te vinden van een Keynote die we voor de Sales Management Association (SMA) hebben gegeven in het AFAS theater. De hele presentatie voor het Online Sales Seminar in mei 2020 kun je hier terugkijken.

Voor welk soort gelegenheden is een acquisitie presentatie geschikt?

Netwerkbijeenkomst

Netwerk sessie

Inspiratiesessie

Inspiratiesessie de par5 methode

Seminar

Harro Willemsen presentatie

Bespreek met ons de mogelijkheden

Contactformulier

  Naam

  E-mailadres

  Bericht

  Meer informatie

  Heb je vragen, opmerkingen of wil je meteen een sessie boeken? Vul dan het contactformulier in en laat een berichtje achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook gewoon bellen of mailen.

  Meer dan 250 bedrijven gingen je voor – hieronder een kleine greep uit onze klantenportefeuille

  Klanten van 3to1 en de Par5 methode