Trainingen, workshops & coaching

Acquisitie met de Par5 methode en Thoughtleadership voor salesprofessionals

De beste acquisitietraining van Nederland!

Voor salesteams, salesprofessionals, ondernemers en salesmanagers hebben wij een breed aanbod acquisitietrainingen, acquisitieworkshops en acquisitiecoaching beschikbaar. Hierbij staat de aanpak van de Par5 methode centraal. Je vragen, wensen en doelstellingen zijn hierbij mede bepalend voor de inhoud en uitvoering. We leveren altijd maatwerk en onze programma’s worden aangepast naar jouw eigen unieke marktsituatie.

Thoughtleadership voor salesprofessionals

Succesvolle salesprofessionals profileren zich steeds sterker als kennisleider binnen hun marktgebied. Ze zijn actief met social selling, posten relevante, gepersonaliseerde content en zijn voorlopers met het duiden van nieuwe trends en ontwikkelingen. Hierdoor worden ze door hun klanten en prospects gezien als echte thoughtleader in hun marktgebied. Voor salesteams, salesprofessionals en salesmanagers hebben wij een breed aanbod aan programm’s ontwikkeld, waarin thoughtleadership centraal staat. Je persoonlijke vragen, wensen en doelstellingen zijn hierbij mede bepalend voor de inhoud en uitvoering. We leveren altijd maatwerk en onze programma’s worden aangepast naar jouw eigen unieke marktsituatie.

Meer leads, meer afspraken, meer klanten

Nieuwe werven is van levensbelang voor de continuïteit van een bedrijf, zowel op de korte als lange termijn. Naast marketing, social media en netwerkinspanningen, blijft actieve acquisitie een uiterst effectieve manier om de pipeline te vullen. Maar het plegen van ‘cold calls’ wordt door salesmensen meestal ervaren als een moeilijk en demotiverend proces. Daarbij maakt de AVG/GDPR-wetgeving koud bellen nog lastiger. Tijd dus voor de nieuwe standaard in acquisitie: de Par5 methode. Een aanpak om meer en betere leads uit business-to-business-acquisitie te genereren.

 

Onze belofte

In de trainingsprogramma’s Business to Business Acquisitie via de Par5 methode en Thoughtleadership voor salesprofessionals van 3to1 worden je mensen stap voor stap meegenomen richting een positieve en effectieve business development aanpak. Ze acquireren met meer plezier, zijn creatiever in hun acties en prospects worden verrast door een prettige ‘human-to-human’ aanpak. Ze zijn sterk zichtbaar in de netwerken van klanten, prospects en andere stakeholders en bouwen aan een persoonlijke reputatie van kennisleiderschap.

Een professionele en ervaren partner

Incompany

Alle trainingen, workshops, presentaties en coachings worden incompany gegeven.

Maatwerk

Volledig aangepast naar de eigen situatie, wensen en voorkeuren.

Professioneel

Onze trainers, coaches en facilitators zijn echte specialisten.

Flexibel

Onze sessies staan op zichzelf of zijn onderdeel van een eigen programma.

Ideale mix

Combinatie van kennis, vaardigheden, fun en interactie.

Doelgericht

Gericht op het behalen van je eigen doelstellingen.

Meer dan 250 bedrijven gingen je voor - hieronder een kleine greep uit onze klantenportefeuille

Klanten logo's de Par5 methode
Klantenlogo's de Par5 methode