Bestel het boek

Hoe kom ik bij nieuwe klanten aan tafel? Dit is een van de belangrijkste vragen voor iedere ondernemer, salesprofessional of ZZP’er. Traditionele methoden zoals koude acquisitie leveren te weinig rendement op en worden als negatief ervaren. Daarbij legt de AVG-wetgeving allerlei restricties en voorwaarden op voor business-to-business acquisitie.

Het is dus tijd voor een nieuwe, positieve en effectieve acquisitieaanpak: de Par5 methode. Speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een professionele en persoonlijke manier afspraken wil maken met potentiële klanten. Zonder opdringerig te zijn en geheel AVG-proof. Met een conversie die vijf tot tien keer hoger ligt dan bij traditionele acquisitiemethoden.

De Par5 methode is een volledig geïntegreerde aanpak van het ontdekken en selecteren van leads tot het maken van zinvolle afspraken. Alle belangrijke kanalen en communicatiemiddelen komen aan bod, waaronder social selling, referral marketing, netwerken, offline events, telefoongebruik, mailingen en krachtige online tools. Dit is een echt praktijkboek, vol met stappenplannen en aansprekende voorbeelden.

Vier gerenommeerde specialisten hebben een waardevolle bijdrage geleverd aan dit boek. Arnoud Engelfriet, juridisch specialist bij ICTRecht, vertelt over de achtergronden van de AVG en acquisitie; Maxim Spek is directeur van prospex en gaat dieper in op contentmarketing; Vianne Scharloo, socialmedia-expert, deelt haar kennis over het zakelijk inzetten van Facebook en Instagram en tot slot Corinne Keijzer van Digital Moves, zij legt uit hoe LinkedIn en Sales navigator effectiever ingezet kunnen worden.

De Par5 methode boek (Hardcopy)

€ 27,95 incl. verzendkosten

Levering: 1-2 werkdagen

Bestel

De Par5 methode E-BOOK

€ 17,95

Zeer binnenkort leverbaar

Binnenkort leverbaar

Wat maakt de Par5 uniek als acquisitiemethode?

De Par5 methode heeft een conversie die vijf tot tien keer hoger ligt dan bij traditionele acquisitiemethoden zoals koude acquisitie en cold calling.

Een volledig geïntegreerde aanpak van het ontdekken en selecteren van leads tot het maken van zinvolle afspraken.

Wanneer je alle stappen van de Par5 methode volgt, werk je geheel volgens de AVG/GDPR wetgeving.

Zowel door de commercieel professional als de prospect wordt het acquisitieproces als zeer positief ervaren.

Door de heldere opzet van het acquisitieproces, geeft de Par5 methode voorspelbare en meetbare resultaten.

De Par5 methode is gebaseerd op de nieuwste inzichten in business development en werkt met alle moderne salestools.

Speciale regelingen

Meerdere exemplaren

Als je meer dan 10 exemplaren tegelijk wilt bestellen, een speciaal verzoek hebt of bijbehorend materiaal wilt nabestellen (posters, vlinders) neem dan direct contact met ons op.

Persinformatie

Op zoek naar persberichten, fotomateriaal of andere informatie voor persdoeleinden, kijk dan op onze speciale perspagina.

Affiliate link

Wil je het boek promoten via je eigen website, nieuwsbrief of via social media? Vraag dan een speciale affiliate link aan. Je krijgt dan een vergoeding voor ieder verkocht boek.

Overige informatie

Online reviews

Hier plaatsen wij binnenkort links naar alle online boekbesprekingen van de Par5 methode.

 

Andere online boekwinkels

Het boek is ook op andere plaatsen te koop, onder andere bij Mangementboek, Bol en Some Books.

 

Managementboek.nl
Bol.com
Some books