Interview

Interview met Harro Willemsen

Geschreven op 17 mei 2019

Harro Willemsen was te gast in de podcast van Erno Hannink. Hierin heeft hij gesprekken met opvallende ondernemers en krijgt hij telkens weer bijzondere resultaten en presentaties die hem altijd weer verrassende inzichten geven.

In deze podcast een open een eerlijk gesprek over ondernemen, het salesvak, de ontwikkelingen in de retail en business-to-business-verkoop en het boek de Par5 methode. Daarnaast kom je te weten hoe Harro op 17-jarige leeftijd de beste verkoper van Nederland werd, wat hij heeft geleerd in zijn diensttijd, waarom hij zijn studie bedrijfskunde niet heeft afgemaakt en hoe hij burn-out raakte en hier weer overheen is gekomen.

Het interview is hier en hier terug te luisteren of is terug te vinden in je eigen podcast-app. Ook op YouTube kun je het gesprek terug luisteren.

Blijf op de hoogte

Maximaal drie keer per jaar een update over nieuwe artikelen, video’s, trainingen, checklists, downloads en andere nuttige tools die we gemaakt hebben. Je krijgt een introductie op de Par5 methode cadeau.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.