Inloop vanaf 10:15 - wees op tijd!
We gaan van start op donderdag 14 januari om 10:30 uur
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec
Introductie webinar

Op deze pagina kun je alle gegevens vinden voor deelname aan het webinar. Hoe je kunt inloggen, tips voor deelname en een korte uitleg over het gebruik van Zoom. Je kunt ook alvast een PDF met een introductie van de Par5 methode downloaden, een vraag stellen of een vrijwillige bijdrage geven. Als je vragen hebt, kun je ons ook altijd mailen op info@par5.nl.

Praktische info

Vanaf 10:15 uur op donderdag 14 januari kun je aan het webinar deelnemen door op de onderstaande link te drukken. In je browser opent dan automatisch een nieuw scherm. Als je niet eerder met Zoom hebt gewerkt, dan kun je deze handleiding gebruiken.

Gebruik de onderstaande link om in te loggen, of gebruik de knop

https://us02web.zoom.us/j/88312482485

Vraag stellen

Als je een specifieke vraag wilt inbrengen die je graag tijdens het webinar aan de orde wilt laten komen, stel deze dan hieronder.

  Naam

  Vraag

  PDF downloaden

  Ter voorbereiding op het webinar kun je alvast een PDF downloaden van een introductie op de Par5 methode. De leestijd bedraagt ongeveer 15 minuten.

  Tips deelname
  • Wees op tijd, de inloop is vanaf 10:15 uur – we starten klokslag 10:30 uur.

  • Als je onbekend bent met Zoom, lees van tevoren de handleiding even door en test je audio- en videoinstellingen.

  • Je audio staat standaard uit, zet deze alleen aan als je een vraag stelt of als erom gevraagd wordt.

  • Bij technische vragen over de werking van Zoom, check de handleiding voor deelname aan een zoomsessie – tijdens de sessie kunnen we helaas geen technische ondersteuning geven.

  • Er zullen vast wat zaken mis gaan, heb dus wat geduld – een zoomsessie met veel mensen levert altijd wat technische uitdagingen op.

  • Na de sessie komt een opname beschikbaar op deze webpagina, zodat je deze hele sessie kunt terugkijken.

  Pay for value

  Pay for value

  Deelname aan het webinar is op basis van pay for value. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen of je een vergoeding wilt geven en in welke vorm.  Bijvoorbeeld door middel van een vrijwillige financiële vergoeding of door het boek aan te schaffen (met korting). Als je geen budget hebt of je hebt financiële moeilijkheden, voel je dan niet verplicht iets geven. Je kunt altijd je enthousiasme delen op social media door een leuke review te geven, een post van ons te liken/delen of een andere ludieke actie.

  Bij een vrijwillige financiële vergoeding ontvang je meteen een factuur. De genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW. Als je een boek bestelt, krijg je het boek gratis thuisgestuurd (hardcopy) of kun je meteen het boek downloaden (e-book en audioboek).

  Geef een financiële vergoeding

  Bijdrage webinar
  Bijdrage webinar
  Bijdrage webinar

  Koop het boek met kortingscode ‘webinar15’

  De Par5 methode boekomslag
  De De Par5 methode e-book
  Luisterboek

  Terugkijken en bestanden

  Na het webinar krijg je de gelegenheid om alle bestanden te downloaden en het webinar terug te kijken.